Добро Дојдовте во нашата продавница за Еко играчки

Се роди идеја …

Во годината кога сите ние се справувавме со предизвиците од COVID-19 кризата, седејќи дома почнавме да се потсетувавме на вештините кои ни претставуваа задоволство во животот, но не ни беа суштинска загриженост.

И едноставно така се роди идејата да ја воспоставиме нашата компанија/фирма. Ние сме НОВИ и се занимаваме со производство на работи кои се врзани за нашите најголеми богатства а тоа се нашите семејства, од најмалите и за сите.   

Каде сме сега

Значи, сега, нудиме сложувалки од природни дрвени материјали кои се направени да бидат од врвна вредност. Тие имаат одличен дизајн, бои и материјали и пред се оригинални производи.

- Повеќе

Избрани видеа
Споредба на продукти