Достава

Доставата на прозиводите се врши во рок од 2-5 работни дена од направената нарачка. Испораката се врши преку курирска служба.

 

Цената на испораката е во зависност од габаритноста и тежината но најчесто е 130 денари за Скопје а 150 денари за другите градови во Македонија.

 

Доставаата е бесплатна доколку нарачката изнесува повеќе од 1500ден.

Споредба на продукти