Декоративна Елка 3Д

400,00 ден.
In stock SKU
Нема на залиха
In stock

Дрвена божиќна декорација во облик на елка. Декорацијата содржи 4 дрва (во позадина) и фамилија на елени.

Овој прозивод може да биде и песонализиран. Во врвот на елката се гравира име по Ваш избор. Во полето внесете го натписот што треба да се изгравира во производот.

Димензии 190х120х40мм

Споредба на продукти