ДРОПКИ

550,00 ден.
Има на залиха SKU
Нема на залиха
Има на залиха

             Прекрасна едукативна играчка со чија помош детето брзо и лесно ги дропките!

Сетот се состои од дропки од 1/1 до 1/8, основа за поставување на деловите од дропките.

Може да се нарача со дрвена кутија за чување на сите делови или со зип кеса.

 Карактеристики:

  • дидактички пристап
  • забавно учење дропки
  • учење преку игра
  • природен материјал
  • фина изработка

Димензии на основа: 150х150х6мм

Димензии на кутија: 160х160х43мм

Споредба на продукти