Новогодишен сет од лампиони

480,00 ден.
In stock SKU
Нема на залиха
In stock

Прекрасен новогодишен сет со име по ваш избор. 

Во сетот ги добивате:

- Божиќна елка

- Снежен лампион

- Персонализиран лампион и

- Новогодишна куќичка

- Сет од 5 лампиони

Споредба на продукти