Новогодишна куќичка

90,00 ден.
In stock SKU
Нема на залиха
In stock

Персонализиран лампион-украс од дрво во форма на куќичка со гравирано име. Името е по Ваш избор и може да биде и дополнителен краток текст како "2023" и слично.

Прекрасен украс за елката или како додаток на новогодишните подароци.

Во полето внесете го натписот што треба да се изгравира во производот.

Димензии 90 х 60 х 6мм

Споредба на продукти