Персонализиран лампион

90,00 ден.
In stock SKU
Нема на залиха
In stock

Персонализиран лампион-украс од дрво со гравирано име. 

Прекрасен украс за елката или како додаток на новогодишните подароци.

Во полето внесете го натписот што треба да се изгравира во производот.

Димензија 70 х 60 х 6мм.

Споредба на продукти