Персонализиран фамилијарен божиќен украс

130,00 ден.
In stock SKU
Нема на залиха
In stock

Совршен декор!!

Украсете ја Вашата елка со персонализиран дрвен украс со имињата на членовите на семејството! 

Исто така овој украс е прекрасен подарок и за пријателите.

Изберете го бројот на членови и во полето напишете ги нивните имиња.

Димензија на украсот е со дијаметар 120мм и дебелина од 9мм.

Споредба на продукти