Снежен лампион

80,00 ден.
In stock SKU
Нема на залиха
In stock

Персонализиран лампион-украс од дрво со гравирано име. Името е по Ваш избор и може да биде и дополнителен краток текст како "Среќна Нова 2023" и слично.

Прекрасен украс за елката или како додаток на новогодишните подароци.

Во полето внесете го натписот што треба да се изгравира во производот.

Димензија на украсот е со дијаметар 60мм и дебелина од 6мм.

Споредба на продукти