ТАБЛИЦА МНОЖЕЊЕ

350,00 ден.
In stock SKU
Нема на залиха
In stock

Интересен и лесен начин на учење кој наликува на игра наменета за дечиња од школска возраст.

 Карактеристики:

 развивање на мислење

  • учење преку игра
  • природен материјал
  • фина изработка

  

Димензии: 230х230х3мм

Споредба на продукти